Caverion Representation

 

För dig som är anställd på Caverion har vi på CalVan ett stort urval av representationskläder som du kanske vet.  
Hela sortimentet hittar du under Produkter / Caverion Artiklar / Caverion Representationskläder

Caverion Flat Fleece

Vår värmande flat fleece är otroligt omtyckt bland frusen kontorspersonal. Dragkedjan och ärmen har representativa profildetaljer. Vi har denna både i herr- och damstorlekar på lager. Finns i färgen Caverion Grey Melange. Följ länken för att beställa Flat Fleece - Male och Flat Fleece - Woman.

Caverion Oxford Shirt

En klassisk enfärgad favorit som är gjord i skön bomull. Denna har en diskret profilbrodering vid kragens kant.

Vi kan erbjuda skjortan i flera passformer: Regular Fit - modellen för herr finns i två utföranden som du hittar här och här.
Slim Fit modellen kommer också i två varianter. Beställ dessa här och här.
Skjortan i dammodell finns att beställa här.

Denna passar alldeles utmärkt i kombination med Caverion Knitted Sweater.

 

 

Caverion Soft Shell Jacket

En klassisk och stilren jacka i material som tål både vind och vatten. Den är tillverkad i 4-lagers softshell som är mjukt och flexibelt och håller dig varmt och torrt. Blixtlåsen har distinkta profildetaljer. Soft Shell Jacket har vi både som herr- och dammodell i färgen Caverion Blue.

 

Caverion Knitted Sweater

En finstickad tröja som är tillverkad i 100% bomull och har en fin grå melering. Tröjan har v-ringning samt Caverion-brodering både på bröstet och ärmen. Passar både herr och dam. Beställ den här.

 

Caverion Quilt Jacket

En värmande jacka med vattenavvisande yttertyg i nylon med fyra praktiska fickor fram. Den finns att beställa här i färgen Caverion Blue. Går att använda långt in i hösten eller på våren när vintern inte vill ta slut.