Bahco - Handverktyg som är skapat för att hålla

Den här gången vill vi uppmärksamma ett av våra mest omtyckta varumärken lite extra.

Bahcos stora utbud av handverktyg används i stort sett alla branscher och hantverk. Vi på CalVan har allt från skiftnycklar, U-ringnycklar och rörtänger till skruvmejslar, hylsverktyg, sågar och mycket mer.

Alla produkter är i den samma höga kvalitet som är kännetecknet för alla Bahcos produkter.

Tradition och innovation

1886 föddes varumärket Bahco. Johan Petter Johansson, en av Bahcos grundare, uppfann skiftnyckeln och även rörtången för snart 130 år sedan. Den "ställbara skrufnyckeln" blev sedan dess en essentiell del av yrkesvardagen hos både mekaniker och hantverkare.

Varumärket Bahco står även bakom utvecklingar, lanseringar och innovationer som vi anser som självklara för dagens handverktyg så som ergonomiska handtag för skruvmejslarna eller bågfilsblad i bimetall.

Bahco hos CalVan

Vi har ett brett Bahco-sortiment på våra lagerhyllor som vi uppdaterar kontinuerligt. Klicka här för att se och beställa våra Bahco-produkter. 

Till våra mest uppskattade Bahco-artiklar räknas bågfilen 319 och skruvmejselarna i ERGO VDE-serien men även insexnyckelsatsen BE-9770snickarhammaren 429rörtången 142 och hylsnyckelsatsen S103 är några av favoriterna.